Velkommen til barnehageåret 2018/19

Vi er hoppende glade for å ønske velkommen til nytt år - nye muligheter! Lykke til de som står foran skolestart, og velkommen til nye og "gamle" barn og foreldre.

Ludde har hatt gradvis overgang til Stortroll gjennom sommeren, og utgjør nå Blågruppa. I tillegg får de en nye jente sammen med seg. De eldste, Rødgruppa får også ei ny jente sammen med seg, fra en annen barnehage. Vi forsetter med inne- og utegrupper på Stortroll - gir gode "vilkår" for både store og små!

Så er Tassen plutselig Ludde og de eldste på Småtroll. De får en tamilsk gutt sammmen med seg, og er seks stykk i gruppa. 6 nye Tassen begynner i høst, litt stykkevis og delt. Gir en fin start for alle.

Siden Heidi H skal ut i permisjon, vil Renate være på Stotroll dette året. I tillegg kommer Clara, som var vikar i vår, og jobber som ekstraressurs fra oktober. På Småtroll har vi byttet ut Nora med Anne Bente, eller Anne B som vi kaller henne:)

Team Stortroll: Benedikte*Renate*Agathe*Grete og etterhvert Clara

Team Småtroll: Hanne*Heidi K*Hege*Torill*Anne B

Bodø Kommune har fokus på Psykisk helse og mobbing  kommende år. Viktig fokus som også vi vil følge opp. Vi har kalt det "du og jeg og vi to", og favner litt mer; som f.eks kropp, sanser og vennskap og følelser.

Nå er vi såååå klar til å ta dere imot, etter tre innholdsrike og faglige dager ilag. Grunnlaget er lagt til et fiiint år i Hagen!